ruoka

Sitruunamousse marenkipedillä!

Valmiit marengit sitruunamoussella!

Esimerkki miten parin yksinkertaisen ohjeen yhdistämien saa aikaan herkullisen lopputuloksen!

Alkuperäinen idea on ystävän, olimme kesällä mökkivierailulla ja näitä oli tarjolla, kokeilimme reseptiä m(tai oikeammin reseptejä) myöhemmin itse ja lopputulos oli helppo ja herkullinen!

Reseptit

Tarjottava koostuu kahdesta eri reseptistä. Marenki muodostaa pohjan, jonka päälle sitruuna-mousse pursotetaan! Elokuisena lisänä tarjottavat koristeltiin mustikoilla!

Molemmat osat ovat helppoja tehdä; marengin paistumisessa menee toki oma hetkensä – mutta muuten tähän ei tarvitse montaa hetkeä varata. Ja osat voi valmiiksi etukäteen – sopii siis juhliin joissa haluaa seurustella vieraiden kanssa. Moussea ei tosin kannata liian aikaisin pursuttaa päälle, ettei kostuta marenkia, tunti tai kaksi ei tässä haittaa!

Fariinisokerimarengit

Tähän resepti löytyy Dansukkerin sivuilta. Marengit pitää muotoilla ennen paistamista astioiksi, joiden sisään voi annostella moussea. Tässä jokainen voi käyttää omaa taiteellista silmäänsä.

Sitruuna-mousse

Mousse pursutetaan valmiin marengin päälle. Resepti tätä varten löytyy Soppa365:n sivuilta.

Päivän vinkki

Kun ruokakulttuureja yhdistellään puhutaan fuusio-ruuasta, reseptien yhdistelemiselle ei ole yhtä hyvää termiä. Vaikka lopputulos on usein yhtä maittava, fuusio-ruokaa tarjoavat ravintolat ovat usein parhaasta päästä!

Rohkeasti yhdistelemään reseptejä, lopputulos voi olla enemmän kuin osiensa summa!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *