arvostelu ravintola-arvostelu

Kaupungin jonotetuin pizza?

Kaupungin jonotetuin pizza

Jonotetuimman tilalle voidaan vaihtaa myös kohutuin, kehutuin tai maukkain -sanat.

Mistä siis on kyse?

Espooseen perustetusta huippupizzeriasta, taustalla on Krog 16 taustalla vaikuttanut ravintoloitsija/kokki. Krogista minulla oli, lounasravintolana, hyviä / erinomaisia kokemuksia. Joten odotukset olivat kovat!

Pizzeriasta on kirjoittanut mm. HS, MTV, City ja IS

Valitettavasti alussa tuli pikkaisen pakkia. Avajaisten jälkeen pizza ei heti sopinut aikatauluun ja tämän jälkeen ei löytynyt vapaita aikoja. Vaikka pizzerialla on sympaattinen rakennus ja ideaali sijainti keskellä Kauklahtea, joka tuo mieleen keski-Eurooppalaista kylätunnelmaa, ravintola tarjosi pelkkää noutopizzaa. Tämä oli käytäntö jo ennen tuoreimpia koronasulkuja.

Tilat ovat pienet, ja istumapaikkoja ei montaa ole. Joten kun ne koronan jälkeen avautuvat niin en heti luottaisi istumapaikan löytymiseen. Niin suosittu paikka on ollut.

Kauklahti, foodien taivas?

Kauklahdesta on viime vuosina kehittynyt oikea Foodieiden taivas; jossa laadukkaita ruokia ja aineksia tarjoavat liikkeet luovat sitä kuuluisaa positiivistä kierrettä. Ulkomuistista mainitsen ainakin seuraavat Kauklahdessa vaikuttavat liikkeet

Miltä se sitten maistui?

Vihdoin! Maaliskuun lopussa (tai oikeammin alussa) löysin vapaan ajan varauskalenterista ja sain tehtyä varauksen maaliskuun lopulle.

Pohja oli sopivan sitkeä ja reunat ilmavat. Tomaattikastike oli poikkeuksellisen maukasta ja salamissa olisi voinut olla hiukan enemmän potkua; mutta tällöin se olisi peittänyt kastikkeen maut.

Ja olihan se hyvää. Voisi toki sanoa että pizza oli pettymys, koska se ei ollut jotain täysin poikkeuksellista – 2 viikon tilausjonon jälkeen sitä olisi voinut vaatia. Sitä se ei ollut, mutta hyvää, tai oikeammin erinomaista; samalla tasolla Capperin -pizzojen kanssa. Via Tribunaalin pizzat jäävät mielestäni tämän kaksikon taakse. Ei selkeästi, mutta kuitenkin.

Eli Suomen parasta pizzaa!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *