ruoka Täydellinen hampurilainen

Täydellisen burgerin metsästys, kikkailematta!

simppeli burgeri

Sarjan neljäs osa on täällä! Kuten jo edellisessä osassa lupailin, niin nyt testissä oli simppeleistä simppelein burgeri.

Kuten osassa 2 totesin niin minulla hampurilaiset kuuluvat UCL -finaaliin. Tänä vuonna finaali pelattiin tavallista myöhemmin, mutta silti burgeria piti valmistaa!

Resepti ja ainekset

Tällä kertaa mentiin simppelillä linjalla; sämpylät, pihvi, juusto, pekoni ja BBQ -kastike. Kastiketta en tehnyt itse, olen tykästynyt Sweet Baby Rayn -tuotekseen.

Pekonin ja juuston tuottajaa vaihtelen, mutta tänä kesänä burgereissa sämpylöiden avauspaikan on vallannut Fazerin sämpylä ja lihana toimii Fazerin ja Snelmannin yhteistyönä tehty ”burgerpötkö”. Tosin HK:n uutuutta (Farmerin lypsykarjan jauheliha), pitää kokeilla lähiaikoina.

Kun tavoitellaan simppeliä burgeria niin myös valmistaminen on helppoa ja ykinkertaista. Kaikki tuli grillistä, pihvit, pekonit ja juusto suli pihvin päälle, voitelin sämpylät kevyesti ja grillasin! Hampurilaisen oheen grillasin aiemmin keitettyä perunoita. Laitoin ne vartaaseen, päälle öljyä suolaa ja rosmariinia #toimi

Päivän vinkki

Ei kannata väheksyä valmisaineita, kuten esim. hyvää BBQ -kastiketta. Kokkailu on mukava ajanviete ja välillä asioita kannattaa tehdä alusta alkaen. Mutta maku on tärkein ja kun löytyy hyviä tuotteita, jotka osuu omaan makuun, niin niitä ei kannata vähksyä.

Kuten liike-elämässä konsultit sanoisivat, kannattaa laittaa panostus sinne mistä saa suurimman hyödyn 🙂

Lopputulos

Yksinkertainen on kaunista, kuulu ruokafilosofiani! Tämä tuli taas todistettua! Lopputulos oli lähes täydellinen. Sämpylä ja pihvi olivat pääroolissa, kuten hampurilaisessa kuuluukin. Juusto toi pehmeyttä ja pekoni suutuntumaa – sämpylä ja kastike täydensivät kokonaisuuden.

Arvosana 9,5 ja burgeri meni koko kisan johtoon!!

Täydellinen burgeri, pistetaulukko

Hampurilainen kikkailematta

Hampurilainen italialaisella tvistillä 9-

Perusburgeri, sitruunaisella majoneesilla: 8+

Havaijilainen ananas burgeri 7+

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *